Over ons

Over ons

Een nieuwe koers in organisatieontwikkeling

Welkom bij Roef! Waar verandering geen bedreiging is, maar een kans om te floreren! In 2018 opgericht binnen de dynamische wereld van organisatieontwikkeling en we hebben sindsdien de vaart erin gehouden. 

De reis begon in 2010, als leidinggevende en later als adviseur en trainer binnen een prominente energieleverancier, actief in Nederland, België en Duitsland. Hier is de waarde van slimmer werken tot in de puntjes geleerd. Na jaren binnen deze energieleverancier werd het tijd om kennis verder te delen en andere organisaties te helpen om te schitteren in verandering.

 

De toekomst is nu

We werken vanuit een gedreven netwerkorganisatie van veranderaars en verbeterprofessionals uit diverse sectoren, wat ons een brede en boeiende kijk op organisatieontwikkeling geeft.

We gebruiken deze blik om organisaties te helpen wendbaarder, creatiever en beter georganiseerd te worden. Vergeet de traditionele, logge manier van zaken doen; Roef zet een nieuwe koers uit voor bedrijven die de snel veranderende wereld willen omarmen.

 
Waar wij in geloven

Ons geloof is eenvoudig:

"We willen organisaties helpen de best mogelijke versie van zichzelf te worden."

We geloven dat succes draait om groei, niet alleen in termen van winst, maar juist in termen van betrokkenheid van medewerkers en klanttevredenheid. 

Of je nu een gevestigd bedrijf bent of een start-up met grote dromen, Roef staat klaar om jouw organisatie te transformeren. Samen met ons netwerk van veranderaars brengen we een frisse wind in jouw organisatie, zodat je kunt floreren in de uitdagende wereld van vandaag en morgen.

 

Wij werken onder andere samen met

Peak Performance

Ngenious - Official partner Toyota Management Institute

De Verbeterstudio

Big Leap