Opleidingen+

Wij bouwen binnen jouw organisatie de vaardigheden voor continu verbeteren

Maar hoe zorg je ervoor dat deze veranderingen écht gebeuren waarbij mensen het verschil maken? Wij helpen leiders en medewerkers om nieuwe skills en kennis op te doen, zodat ze die direct in de praktijk kunnen toepassen. We werken samen met een netwerk van trainers, waardoor we een breed scala aan opleidingen kunnen aanbieden.

We gebruiken leuke en interactieve leermethoden, bieden complete LCS gecertificeerde opleidingen aan en hebben ook op maat gemaakte trainingen beschikbaar. Dit alles doen we vanuit 2 kerngebieden

 

 

 

Lean opleidingen

Met onze Lean opleidingen ontdek je alle ins en outs van Lean. Van begrijpen wat het is en hoe het je organisatie kan helpen, tot het toepassen van de principes en technieken, en uiteindelijk echt een verschil maken in je organisatie door praktijkopdrachten uit te voeren.

Ontdek verder!

 
Agile trainingen

Bij onze verschillende Agile trainingen draait het allemaal om het wendbaarder zijn in het belang van de klant. We maken leren leuk met gamification, zodat je spelenderwijs ontdekt wat agile werken inhoudt.

Ontdek verder!